Bezár
Épületgépészet - Nyíregyháza . Czakó és társai - Referenciánk.
Épületgépészeti szolgáltatásaink, viz/gáz szerelés, légtechnika szerelése, központi fűtés szerelés
Belépés

Megbízható cég, minőségi munka!

Kik vagyunk?

Társaságunk 1993. december 1-jén alakult 6 fővel, 1 millió forint törzstőkével, amit 1998. január 15-től 3 millióra emeltünk. Jelenleg 17 fővel dolgozunk. Dolgozóink szakmunkások, öt fő mesterlevéllel, két fő technikusi oklevéllel rendelkezik és négy fő épületgépész mérnök.


Mivel foglalkozunk?

Fő tevékenységi körünk az épületgépészeti szerelőipar. Vállaljuk családi házak, ipari-, szociális-, kereskedelmi-, egészségügyi létesítmények komplett épület gépészti munkáit: Központi fűtés szerelés, Víz-csatorna szerelés, Gázszerelés, Klíma- és légtechnikai szerelés. A kivitelezés mellett épületgépészeti tervezést, szaktanácsadást és műszaki ellenőrzést is végzünk.


Hogyan dolgozunk?

Munkánkra a határidő pontos betartása és a minőségi munkavégzés a jellemző. A hatékonyabb és minőségibb munkavégzés érdekében 2003-ban bevezettük az MSZ EN ISO 9001-2001 minőségbiztosítási rendszert, melyet folyamatosan fejlesztünk.


Minőségpolitikánk

A Czakó és Társai Kft. vezetése és a szervezet minden munkatársa arra törekszik tudása legjavát adva, hogy az üzleti partneri és megrendelői igényeit magas szinten, kiváló minőségben szolgálja ki hosszú távon. A partneri megelégedettség az egyik legfontosabb feltétele, hogy a szervezet megtartsa az eddigi piaci pozícióit és újabb kapcsolatokat alakítson ki a közös üzleti siker érdekében. Úgy szervezzük munkánkat, hogy az leghatékonyabban segítse elő céljaink megvalósulását. A piaccal történő közvetlen kapcsolattartás, a megrendelői igények teljeskörű felmérése és teljesítése, a korrekt üzleti magatartás, a vállalt határidők betartása és a szerződéses kötelezettségek teljesítése üzleti filozófiánk részét alkotják. A vállalkozás minden munkatársa ezen elvek figyelembe vételével törekszik a vevői követelmények maximális kielégítésére, a minőségi munkavégzésre, a partnereink teljes megelégedésére.


Célul tűzzük ki magunk elé

- A vonatkozó magyar szabványokat, rendeleteket betartjuk, azokat munkavégzésünk során alkalmazzuk és érvényesítjük
- Az MSZ EN ISO 9001-2001 minőségbiztosítási rendszert működtetjük és továbbfejlesztjük
- Munkatársaink szakmai és minőségirányítási képzettségét növeljük, fejlesztjük
- A szakmán belüli elismertséget, megbízhatóságot munkatársaink hozzáértésével megtartjuk és fokozzuk
- A vezetők és megbízók elvárásainak megfelelően bevezetjük és alkalmazzuk a modern technológiákat


Céljaink megvalósítását elősegítik

- A vállalkozás vezetőinek és munkatársainak elkötelezettsége
- A folyamatos ellenőrzés és a szolgáltatás minőségének fejlesztése
- A szakmai fejlődés belső igénye és a dolgozóink folyamatos képzése








A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.